Kleinste Gouden Munten Collectie

Collectie - Kleinste Gouden Munten

Verzamel schaarse gouden munten

De schitterende Kleinste Gouden Munten collectie maakt het mogelijk om op betaalbare wijze schaarse munten van wel 24 karaat goud te verzamelen. Bovendien is elke gouden munt in de collectie geslagen in hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. Het is dan ook niet voor niets een van 's werelds populairste verzamelthema's!

Voordelig gouden munten verzamelen

Vaak denkt men dat het heel veel geld kost om gouden munten te verzamelen. Goud is immers een van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. De munten kosten daarom vaak honderden - zo niet duizenden - euro's per stuk. De Kleinste Gouden Munten collectie brengt daar verandering in. U kunt nu voordelig aan het begin staan van een collectie met prachtige meesterwerken in hoge kwaliteit goud.

Elke munt is een goud meesterwerk

De Kleinste Gouden Munten collectie bevat munten die 11 millimeter groot zijn. Deze munten zijn stuk voor stuk meesterwerken. Ondanks het kleine formaat van de munten, zijn de ontwerpen van de munten namelijk zéér gedetailleerd. Dat maakt de prachtige gouden munten des te indrukwekkender!

Onderwerpen die zijn afgebeeld op de gouden munten

De ontwerpen op de munten uit de Kleinste Gouden Munten collectie zijn zeer uiteenlopend. Op sommige munten zijn bijvoorbeeld prachtige gebouwen zoals de Big Ben, Eiffeltoren en Sagrada Familia afgebeeld. Andere munten zijn geslagen als eerbetoon aan een belangrijk persoon uit de geschiedenis. Wat het onderwerp van de munt ook is, één ding is zeker. Elk ontwerp is met uitzonderlijk oog voor detail gemaakt.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.