Reserveer nu uw Kleinste Gouden Prinses Diana Munt

Kleinste Gouden Munten Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de unieke kennismakingszending voor de Kleinste Gouden Munten Collectie met de schaarse officiële Prinses Diana Herdenkingsmunt, inclusief het Certificaat van Echtheid. Met mijn kortingscode ontvang ik de zending voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 59,95 (later € 99,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Prinses Diana
Collectie: Kleinste Gouden Munten
Metaal: 24 karaat goud (999/1000)
Kwaliteit: Proof (hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 5.000 stuks
Diameter: 11 mm
Aanbieding: € 59,95 (later € 99,95)