Reserveer uw Kleinste Gouden Munt

Kleinste Gouden Munten Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met de Kleinste Gouden Munt ‘Eerste Man op de Maan’ inclusief het officiële Certificaat van Echtheid. Met mijn promotiecode ontvang ik de zending voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 49,95 (later€ 79,95). Ik ontvang de zending 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw Kleinste Gouden Munt behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Kleinste Gouden Munten Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige officiële Kleinste Gouden Munten aangeboden. U ontvang de herdenkingsmunt(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Kleinste Gouden Munten
Metaal: 24 karaat goud (999/1000)
Kwaliteit: Proof (hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 15.000 stuks
Diameter: 11 mm
Aanbieding: € 49,95 (later € 79,95)